Kanelbullar - báječně kořeněná skořicová rolka s křupavými cukrovými krystalky si vás získá na první zakousnutí! O svůj recept se s námi podělila Kristina Hrubá.
Videorecept


Suroviny
Porce
Na náplň
Na dokončení
Zkopírovat seznam suroviny Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 620 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 30 g
- Tuky 7 g
- Vláknina 1200 g
Postup přípravy
-
Kynuté těsto krok za krokem
- Jak získat nejlépe vykynuté těsto?
-
-
Autor: Redakce Apetit
Označit za uvařené Uvařeno
81x uvařenoUložit do kuchařky Uloženo
42x uloženoVytisknout
12x vytištěnoSdílet
118x sdílenoHodnocení a recenze receptu

Vyšly skvěle!


Fotky od autora se objevily v časopise Apetit 4/2022

Těsto moc nevykynulo.

Dala jsem víc kardamonu a skořicový cukr místo vanilkového. Dětem chutnaly.
Recept je součástí kolekce

Recept je z knihy:
Naše moučníky
Máte raději moučník s krémem, vanilkový rohlíček, bábovku a nebo něco jiného? S kuchařkou Naše ...
299 Kč